• Logo

Het rad van fortuin

Draai aan het rad van fortuin en krijg een antwoord op al uw vragen.

Elke vereniging heeft verschillende noden, maar gelukkig kunnen wij hieraan voldoen met onze voorzieningen en pakketten!

 

DE PERFECTE LOCATIE

Wij weten wat u nodig heeft: een perfecte locatie voor al uw evenementen. Eéntje die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en ook parkeerplaatsen voorziet voor al uw gasten. Een locatie die inspireert: dat is Crowne Plaza Brussels Airport.

Brussel is de thuishaven voor verschillende (internationale) verenigingen zoals de uwe. Daarom voorzien we een gratis shuttle die u vervoert van en naar de luchthaven, maar u kan uw auto ook veilig parkeren op onze privéparking met 170 parkeerplaatsen. Bovendien ligt ons hotel naast belangrijke verbindingswegen en dichtbij het centrum van Brussel. Kortom, een perfecte locatie voor uw evenementen.

 

WERKEN EN NETWERKEN

Wat u nodig heeft is een locatie die geschikt is om te werken én te netwerken. In onze pre-functieruimten en grote lobby kan u interessante zakenpartners ontmoeten in een professionele omgeving. 

 

HET HELE (VERGADER)PAKKET

U wilt het hele pakket. Daarom worden onze vergaderpakketten gecreëerd op basis van uw noden en wensen. We bieden complete pakketten aan vanaf € 45,00.

Ontbijt, koffiepauzes, lunch, diner of cocktails? U vraagt, wij serveren.

 

WEES (UIT)GERUST

U bent (uit)gerust dankzij een goede nachtrust in Crowne Plaza Brussels Airport. Geniet van een muisstille kamer, een zijdezacht bed, een relaxerende slaapkit met aromatherapie en fantastische uitzichten waar u 's nachts bij kan wegdromen.

 

 

KONINKLIJK DINEREN

Om de informatie van de zware vergaderingen te verteren, zal u uw honger moeten stillen. Voor een gezelschap van 2-200 gasten hebben we private eetruimtes, maar u kan ook van onze keuken genieten in ons restaurant of op ons terras. Goddelijke smaken, een productieve sfeer en ruimte voor ontspanning, dat vindt u bij Crowne Plaza Brussels Airport.

 

HELEMAAL IN DE WOLKEN

Als buitenlands zakenpartner, heeft u nood aan goed georganiseerde vluchtarrangementen. Met een partner als ons bent u helemaal in de wolken, want wij hebben een uitstekende samenwerking met Brussels Airlines.

 

FLEXIBELE ALGEMENE VOORWAARDEN

Omdat we geloven dat elk bedrijf andere noden heeft, zijn onze algemene voorwaarden louter een richtlijn. Help ons te begrijpen wat uw bedrijf nodig heeft en we doen een voorstel op maat. 

 

Download onze brochure

Liever een offerte op maat?

Contacteer ons